Side 1 af 1

Slibning af lak

Indlæg: man jun 16, 2014 9:17 am
af kimg
Min bror har købt en HD, som ikke er køn i lakken. Han overvejer at slibe den mat, men er det en god ide?

Jeg forestiller mig, at det egentlig godt kan lade sig gøre, bare man ikke sliber igennem den klare lak. Med tiden vil den nok blive lidt bankere, hvor man gnubber tanken med knæene osv, men det skal bare holde sæsonnen ud.

Hvad skal man slibe med, jeg foresiller mig 400 vandslibning, eller er det for groft?

Re: Slibning af lak

Indlæg: tirs jun 17, 2014 11:02 pm
af Kenneth
ja jeg tror jeg ville gøre det med rød eller grå scotchbrite og knofedt

skal det være slibepapir ville jeg tage korn et sted mellem 10000 og 2000 vand alt efter målet....her skal han huske den først fremtræder mat når den er tør

nødtørstigt kan man anvende en grøn grydesvamp, ulempen her er dog at "korn" forskellen er stor så det kan komme til at se noget skidt ud med mine øjne

håber det hjalp jer lidt på vej om det er en god ide, det tænker jeg kun han ved, det lyder for mig som om det ikke kan blive værre :lol:

Re: Slibning af lak

Indlæg: ons jun 18, 2014 8:15 am
af kimg
Tak for hjælpen K.

Nej, ud over nogle ok old school flammer, er der både ridser og dødningefjæs, så den trænger til en komplet lakkering - og pinstriping :wink:

Re: Slibning af lak

Indlæg: ons jun 18, 2014 6:15 pm
af Kenneth
fornøjelsen er helt på min side :wink:

Re: Slibning af lak

Indlæg: ons jun 25, 2014 9:33 pm
af ~ Oester ~
Nu spørger jeg nok lidt dumt, men den skal være mat eller hvordan?? Hvis den bliver slevet mat, er den jo modtaglig over for alt.
man kan jo godt slibe den, men hvis den skal vandslibes, så bliver det ikke ens(med mindre i gør det flere gange og godt) håber du forstår.