Cykelhjelm

Her kan artister tilbyde deres services & du kan søge en til at lave noget for dig

Redaktør: kimg

Cykelhjelm

Indlægaf Lundique » ons jul 30, 2014 1:00 am

Hej,

Jeg er på jagt efter en, der kunne tænke sig at male min cykelhjelm til IRONMAN Copenhagen 24. Aug i år. Det drejer sig om en S-works Evade hjelm, som skal males således at den passer til min cykel - jeg har flere idéer, hvis det bliver aktuelt.

Kunne du være interesseret i at male hjelmen som en form for sponsorat. Hjelmen vil blive præsenteret på sociale medier (facebook, instagram) samt i mit netværk af træningskammerater + konkurrenter samt ved Danmarks største triathlon event - grundlæggende er triatleter og cykelfolk købestærke når det gælder om at have unikt udstyr - og jeg er ikke i tvivl om, at dette vil skabe en STOR interesse for at få lavet speciallakeringer på både hjelm og cykel, hvorfor det vil kunne skabe flere opgaver for dig.

Facebook-side med over 800 likes, samt adgang til et triathlon netværk med over 3000 medlemmer.

Lad mig endelig høre dine tanker og/eller hvis du kender en der kunne være interesseret i at få sig selv og sit firma/hjemmeside promoveret på ovenstående måde.
Jeg ved, at Hornsleth netop har malet på en triathlon cykel, hvilket medførte en masse omtale i triathlon- og cykelmiljøet både nationalt og international - det kan hvis det har interesse ses her: http://www.bikeradar.com/road/news/arti ... eth-41458/

Rigtig god dag,

Venlig hilsen/Best regards
Christoffer Lund
Lundique
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: lør jul 26, 2014 11:55 pm

Tilbage til opgaver ønskes/tilbydes

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron